Лучанка розповіла, для чого збирає слонів

17 Травня 2018, 17:47
Слоник 2852 Джерело: Sashita
Слоник

Лучанка Ніна Бочарова має більше двох сотень фігурок слонів з усього світу.

Жінка займається спортом, організовує різноманітні заходи, а також очолює одну з найбільших дитячих бібліотек. Окрім того, вона має незвичайне захоплення –колекціонування слонів. Фігурки тварин з різних матеріалів їй привозять родичі, друзі та знайомі, ідеться у сюжеті Суспільного Волинь.

Частина її колекції помістилася на кількох столах бібліотеки. Її зацікавлено розглядають нечисленні відвідувачі. Журналістам Ніна Бочарова пояснює, що колекція почалася з одного невеликого керамічного слоненяти з рожевими вушками. Їй було сумно, вона не хотіла ні з ким розмовляти. Тоді просто зайшла в магазин, і серед іншого побачила там слоненя. 

Це чи не єдиний слоник з її колекції, якого жінка придбала сама. Решту із мандрівок привозять друзі. Ще часом слониками вона обмінюється із іншими мандрівниками. Є у колекції і фото слонів, зроблені у цікавих місцях світу. 

«Слони – це велика мудрість і стабільність. Тому великі правителі часто хотіли мати на своїх горбах і якихось знаках саме зображення слона. Я вибрала мудрість, спокій, рівновагу і потіху», – розповідає про свою колекцію жінка. 

Читайте також: У луцькій бібліотеці відкриють XIX Міжнародну фотовиставку газети «День».

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром