Водій, що ледь не вбив у Луцьку 16-річного юнака, не сидітиме у в'язниці

17 Травня 2018, 15:29
Володимир Мігас 2579 Джерело: Волинь24
Володимир Мігас

Володимир Мігас, що п'яним збив на пішохідному переході ліцеїста Владислава Андрушківа, відбуватиме покарання умовно. 

Таке рішення виніс апеляційний суд у Волинській області 29 березня цього року, повідомляє Волинь24. Замість 4,5 років позбавлення волі, які «світили» Мігасу після рішення міськрайонного суду, лучанин отримав умовне покарання.

Справа із визначенням міри покарання водію триває вже більше року. Страшна ДТП за участі нетверезого Володимира Мігаса трапилася ще у грудні 2016-го. Тоді водій на великій швидкості наїхав на юнака Владислава Андрушківа, що саме переходив дорогу на вулиці Дубнівській. З місця аварії чоловік намагався втекти. Коли його все ж затримали, правоохоронці виявили, що водій був зі спущеними штанами, а в салоні з ним їхала супутниця. Поруч також знайшли пляшку коньяку. 

Читайте також: Юнака, якого збив п’яний бізнесмен на переході, хочуть лікувати в Польщі.

Слухання у справі тривали майже рік. У грудні 2017-го міськрайонний суд виніс рішення позбавити волі Володимира Мігаса строком на 4 з половиною роки. Захисники бізнесмена подали апеляційну скаргу, і вже в березні цього року рішенням Апеляційного суду у області порушника звільнили від відбування основного покарання, і присудили замість нього умовне. Володимира Мігаса не посадять за ґрати, якщо він протягом трьох років випробувального терміну не здійснить нових злочинів.

Варто зазначити, що колегія суддів у складі Віктора Гапончука, Тетяни Лівандовської-Кочури та Петра Борсука не взяли до уваги обтяжуючу обставину, що Володимир Мігас був п'яним, коли збив хлопця. 

Читайте також: Судитимуть водія, який у Липинах збив на смерть пішохода.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром