Голови міської та обласної організації Партії «Солідарність» не поділяють рішення про підняття цін в маршрутках

16 Травня 2018, 23:53
Петро Нестерук 1651
Петро Нестерук

Голови Луцької міської та Волинської обласної організацій Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» не поділяють рішення міськради про підняття тарифів у маршрутках та мають дещо протилежні думки.

Нагадаємо, що із травня тариф на прoїзд в автoбусах на міських маршрутах загальнoгo кoристування станoвитиме 5 гривень для дoрoслих. Для шкoлярів та студентів вартість oднієї пoїздки буде 2 гривні за наявнoсті учнівськoгo та студентськoгo квитка відпoвіднo.

За словами голови Луцької міської організації Партії, голови фракції «Солідарність» у Луцькій міськраді Петра Нестерука, перш за все, потрібне чітке обґрунтування причини підняття ціни.

«Наскільки мені відомо, зараз кожен перевізник має план, який потрібно виконати і, відповідно, яку суму здати в касу. Не відомо, скільки пасажирів користується громадським транспортом, як їх рахували, чи є необхідність піднімати вартість проїзду в маршрутках… На основі чого прийняте таке рішення? Хто рахував пасажиропотік? Алгоритм у рішенні виконкому відсутній. Під чесне слово я таких змін не розумію і не сприймаю», – пояснює Петро Нестерук.

Голова Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк також не бачить доцільності в піднятті ціни на проїзд у маршрутках.

«Взагалі, подібні рішення повинні бути підготовлені та обґрунтовані. Їх не можна приймати на чиюсь вимогу і тільки тому, що комусь так треба, чи хтось так просить», – переконаний Роман Романюк. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39