«Це очевидна дискримінація», – луцька депутатка про заяву керівника управління транспорту Луцькради

16 Травня 2018, 23:28
Маршрутки у Луцьку 2232
Маршрутки у Луцьку

Луцька депутатка Анна Мовяк негативно відреагувала на коментар керівника управління транспорту щодо скарги члена виконкому на те, що водії не зупиняються мамам з дитячими візочками. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що у Луцьку переконують, що водій маршрутки не зобов'язаний зупинятися людям із нескладеними дитячими візочками.Таке пояснення начальник управління транспорту та зв'язку міста Віктор Кукішев надав члену виконавчого комітету міськради Ігорю Муковозу під час засідання виконкому у середу, 16 травня

Анна Мовяк розмірковує, що, зі слів Муковоза, виходить, ніби мами з візочками повинні сидіти вдома, а якщо ж хочуть користуватися пасажирським транспортом – мають відрощувати додаткові руки. 

«Не уявляю, як маючи дитину до року, складати дитячий візок і одночасно тримати дитину. Це очевидна дискримінація!», – пише Мовяк.

Вона наголошує, що виконавчий комітет міської ради, як замовник послуг перевезення пасажирів, несе відповідальність за дотримання/невиконання правил перевезення пасажирів згідно із законом.

«Особисто мене обурили такі заяви посадовця, тому маю намір піднімати питання про компетентність керівника управління та чи відповідає займаній посаді», – підсумувала депутатка.

Читайте також: Вартість проїзду у Луцьку збільшиться.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
17 Травня 2018, 11:45
Мовяк видає популістські висловлювання.... думає вже про вибори
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром