Яким буде ЗНО 2018: розповідають експерти

17 Травня 2018, 07:00
Школярі складають ЗНО 2233
Школярі складають ЗНО

Оцінювати знання випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які хочуть вступати до вузів  почнуть 22 травня. ЗНО майбутні абітурієнти здаватимуть з 11 предметів.

За словами директора Львівського РЦОЯО Лариси Середяк, випускники зможуть подати документи одночасно до 7 навчальних закладів в електронному форматі.  Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Наразі  на Волині підготовлено 44 пункти тестування. Для того аби пройти на пункт здачі ЗНО потрібно мати з собою сертифікат, паспорт та запрошення-перепустку. Безпосередньо для написання завдань обов’язково мати при собі дві ручки чорного кольору. 

Окрім того, за словами Лариси Середяк в кожній аудиторії буде спеціальне місце для особистих речей а на вході учасників обшукуватимуть за допомогою металошукача. Тож пронести різного роду шпаргалки не вдасться. До 15 червня вже будуть результати тестування і якщо когось результат не задовольнить, то протягом 5-ти днів  можна буде подати апеляцію.  Є свої особливості здачі ЗНО і для бажаючих вступити на магістратуру.

Бакалаври аби мати доступ до здачі ЗНО повинні мати з собою паспорт, документи про незакінчену вищу освіту, ідентифікаційним код та фотокартки  для документів.  

Читайте також: У Луцьку пройде Екологічний фестиваль «Зелена школа»

Як у Луцькому НТУ підписували «Кодекс честі»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром