Лучани зустріли тіло загиблого на сході Віктора Чопка

29 Березня 2016, 15:25
3117

До Луцька привезли тіло загиблого бійця 14-ї окремої механізованої бригади Віктора Чопка.

Зустріти захисника України на в’їзді до міста зібралося близько десяти автівок та майже два десятки учасників «Автомайдану України» та небайдужих лучан, пише Волинське агентство розслідувань.

На Волинь тіло бійця привезли 29 березня.

“У нього залишилася жінка та двоє дітей… Пряме попадання снаряду, запал, пожежа.. Він був таким, яким має бути справжній чоловік”, – розповів волонтер-афганець із Горохова Олександр Положевець, який забирав загиблого зі Сходу.

Автівку із “вантажем 200” супроводжував екіпаж патрульної поліції. Біля знака “Луцьк” до колони приєдналися автівки активістів та кортеж супроводив тіло загиблого до Нижнього храму Свято-Троїцького собору, де на загиблого вже чекали рідні та близькі.

До собору прийшли також небайдужі лучани. Багато людей принесли троянди та гвоздики.

Віктор Чопко народився у 1982 році у селі Юнівка Локачинського району, де й проживав. Навчався у школі в Затурцях, згодом працював будівельником.

У загиблого залишилася дружина та двоє дітей: 10-річний син та 4-річна донька. Родина саме зводила будинок для спільного життя.

Віктора Чопка мобілізували у лютому 2015-го року. Він служив у складі 14-ої бригади. За словами рідних, не вистачило декілька годин до указу про демобілізацію.

Військовослужбовець загинув 25 березня 2016 року від прямого попадання снаряду, під час атаки поранили ще 6-ох бійців бригади.

Поховають бійця у селі Затурці завтра, 30 березня, о 12-ій годині.









































 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром