Засудили чоловіків, які напали на патрульного поліції

29 Березня 2016, 14:51
2414 Джерело: facebook.com

Суддя Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський виніс вирок двом чоловікам, які вдарили патрульного.

У вироку йдеться про те, що правопорушникам присудили 3 та 2 роки позбавлення волі. Однак це покарання замінили аналогічним іспитовим строком, пише Волинське Агентство Розслідувань.

Нагадаємо, що 17 лютого патрульні затримали п’ятьох п’яних чоловіків, один з яких погрожував предметом, схожим на зброю.

Про це поліцейські повідомили у Facebook.

Патрулюючи по вулиці Рівненській між 2 і 3 годиною ночі, поліцейські побачили на зупинці чотирьох осіб, які розпивали алкогольні напої. Вони зробили зауваження громадянам.

Згодом до компанії підійшли ще кілька осіб з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Вони поводились дуже агресивно, висловлювались нецензурно, стали погрожувати поліцейським фізичною розправою, на численні зауваження припинити протиправні дії – не реагували.

На місце події під’їхали ще кілька екіпажів та приєднались представники «Самооборони Волині», які пізніше допомагали при затриманні.

Патрульні запропонували одному з правопорушників проїхати до міськвідділку, той погодився. Однак коли чоловіка вже садили в машину, підбігли його друзі, почали штовхатись, шарпати за формений одяг, витягувати його назад з машини, лаятись. Один з молодиків хизувався предметом схожим на пістолет і казав, що застосує його.

Під час конфлікту молодики нанесли кілька ударів поліцейському. У результаті інциденту з місця події патрульні затримали п’ятьох осіб-правопорушників і доставили їх у міськвідділ, де вони продовжували поводитись дуже агресивно і неадекватно.

На двох осіб відкрито кримінальне провадження за ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває слідство.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром