Батьки з візочками у луцьких маршрутках не проїдуться навіть за 5 гривень

16 Травня 2018, 14:38
Маршрутки у Луцьку 4159
Маршрутки у Луцьку

У Луцьку переконують, що водій маршрутки не зобов'язаний зупинятися людям із нескладеними дитячими візочками.

Таке пояснення начальник управління транспорту та зв'язку міста Віктор Кукішев надав члену виконавчого комітету міськради Ігорю Муковозу під час засідання виконкому у середу, 16 травня, інформує ВолиньOnline. 

Під час дискусії про доцільність підвищення вартості проїзду у громадському транспорті міста Ігор Муковоз зауважив, що часто водії маршруток ігнорують мам з маленькими дітьми, і не зупиняються їм. Головний транспортник міста на це відповів, що водії не зобов'язані зупинятися у разі, якщо візок не складений для проїзду у громадському транспорті. 

Варто зазначити, що проїзд у марштурках таки подорожчав. Відтепер їздити містом лучани будуть за 5 гривень. Учням одна така поїздка обійдеться у 2 гривні за наявності учнівського квитка.

Читайте також: Вартість проїзду у Луцьку збільшиться.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
16 Травня 2018, 19:42
а хто забезпечить складання всіх візочків що продаються.? Я вже купила такого, що не складається. Ви -Придурки. Добре їздити в своїй машині?, та не всі так можуть, Це обмеження прав.!!
16 Травня 2018, 19:45
Дуже обурила мене ця думка, просто навіть в голові не вкладається(((((((
16 Травня 2018, 21:11
Де прописано що у маршрутку не можна заходити з нескладеним візочком????? Самі придумали, самі вирішили... Бо багато часу треба на зупинці чекати бо ти мамаші з дітьми зайдуть і вийдуть, так? А маршрутка ззаду обжене і забере всіх пасажирів, а це ж бабло...щоб таким водіям і тим хто голосував За підвищення вартості проїзду довелося хоч разочок зайти , проїхатись і вийти з маршрутки з складеним візком, малою дитиною і сумкою. Може як затисне зоч одного у дверях, тоді думати почнуть
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром