У Луцьку учениця автошколи пошкодила припарковане авто і втекла

16 Травня 2018, 08:27
ДТП за участі учня 5208
ДТП за участі учня

Власник пошкодженої автівки шукає винуватців інциденту. 

Пригода трапилася близько 16:10 у вівторок, 15 травня. Зі слів власника пошкодженого авто Олега Біласа, водійка на учбовому сірому «Ланосі» з номерами АС6080ВЕ при виконанні маневру подряпала його автомобіль. Про це користувач написав у спільноті «АвтоАндони» на Facebook.

Автівка чоловіка була припаркована на проспекті Відродження, 26, поруч із стоматологічною клінікою «Протезист». За кермом учбового авто була дівчина, яка і пошкодила ліву частину заднього бампера. Водійка, за словами Олега Біласа, роззирнулася і просто собі поїхала з місця інциденту. Чоловік просить користувачів мережі допомогти у пошуку винуватиці.

Наслідки інциденту з учбовим авто
Наслідки інциденту з учбовим авто

Тим часом коментатори під дописом дивуються, як «Ланос» міг зробити пошкодження настільки низько та жартують, що для учня-водія такий інцидент – не найстрашніше, що могло статися. Тим не менше, більшість користувачів обурені тим, що дівчина просто поїхала, не вибачившись і не запропонувавши відшкодувати збитки. У цьому вони також винуватять інструктора, що їздив разом із ученицею. 

Читайте також: У селі під Луцьком – аварія на новій трасі.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
16 Травня 2018, 15:44
А чому розшукують учениць? Була красива? <br/>Адже учениць напевно була з інструктором і повинен відповідати він, автошкола!
16 Травня 2018, 16:56
Найшов водія за допомогою свідків і фейсбука.інциндент вирішений.Дякую всім
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром