Вокалісти змагатимуться за поїздку в Закарпаття, запис пісні і 100 доларів

29 Березня 2016, 11:10
1966

Серед майже півсотні сольних виконавців, дуетів і груп лише десятка учасників вокального конкурсу змагатиметься за перемогу у «Wepluse Music Awards».

Кастинг вокального конкурсу «WMA-2016» відбувся у суботу, 26 березня - повідомляють організатори.

До складу журі увійшли: переможець та лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семенюк; переможець міжнародного фестивалю «Слов’янський базар», учасниця «Голосу країни» Галина Конах; начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик; засновник ВОГО «Ми+», громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк та головний координатор проекту «WMA» Іванна Кіперчук.

Кожного тижня шоу покидатиме один вокаліст, якого за результатами виступу обиратимуть журі та глядацький зал. А переможець отримає путівку в табір на Закарпатті, запис пісні на лейблі MarkovRecords та 100$.

Луцьк показав таланти в різних музичних жанрах: шансон, вітчизняний та зарубіжний поп, рок, народні пісні, шедеври бродвейської класики і навіть авторські твори.


«Це було не дуже просто – обрати десятку, адже кожен має щось особливе, і кожного з них хочеться відкрити більше», – ділиться враженнями координатор проекту Іванна Кіперчук.


Учасники, які не потрапили в десятку, отримували такі собі міні-майстер класи та цінні поради від компетентних та досвідчених майстрів. 
Виснажливий для кожного кастинг не закінчувався стандартним проспівуванням підготовленої композиції. Судді, бажаючи почути та відкрити весь потенціал, багатьох конкурсантів просили виконати додаткове завдання: продемонструвати себе в іншому стилі, акапельно чи під «мінус».

В кінці програми WorshipEmpire презентували live відео, кавер на пісню Hillsong «Stay and wait», слухали мотивуюче слово про розвиток від Олександри Стеблій, підспівували неперевершеній Галині Конах, яка сказала, що талант - це лиш 1%, а все інше – наполеглива праця.
















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром