На «Князівському бенкеті» проведуть конкурс на найкраще середньовічне вбрання

14 Травня 2018, 15:26
«Князівський бенкет» 2439
«Князівський бенкет»

9 червня в обласному центрі Волині в рамках Фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет» відбудеться конкурс на найкраще середньовічне вбрання.

Організатори  фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет» цінують гостей, які особливо старанно готуються до цього дійства і приходять на фестиваль у середньовічному вбранні. Вже два роки поспіль гості фестивалю, вбрання яких визнано найкращим, отримують у подарунок незабутні подорожі Україною та Європою.

Цьогоріч конкурсне журі обиратиме переможців у трьох номінаціях: 

  • кращий жіночий костюм;
  • кращий чоловічий костюм; 
  • кращий дитячий костюм. 

Переможці отримають подарунки від партнерів Фестивалю: дорослі учасники – путівки від туристичних агенцій «Нові Мандри» та «GEOexpress», а маленькі учасники – чудові подарунки від компанії «Тигрес».

Аби взяти участь у конкурсі, усі бажаючі повинні 9 червня зареєструватись в наметі Центру туристичної інформації та послуг на площі перед замком, а також бути готовими до представлення свого вбрання перед фестивальним журі та широкою публікою. 

Організатор заходу – управління туризму та промоції міста Луцької міської ради – гарантує усім незабутні враження та приємні емоції. Не пропустіть цю яскраву та видовищну подію!

Початок урочистої ходи – 9 червня, о 15:00 з Театрального майдану. Далі фестиваль триватиме у Старому місті, на площі перед замком. Вхід вільний.

Довідка: Захід розповідає про історичну епоху Середньовіччя Древнього Лучеська. Стержневою ідеєю і основоположною подією фестивалю є З’їзд європейських монархів 1429 року, коли до Луцька для дипломатичних переговорів прибули королі, монархи, імператори та інші поважні гості з усієї Європи. Після проведення цього заходу наше місто було нанесене на усі європейські карти! Фестиваль відбуватиметься у місті втретє, та буде черговим етапом підготовки до масштабного святкування 590-ї річниці даної події у 2019 році. 

Приходьте  на фестиваль у середньовічному вбранні!
Приходьте на фестиваль у середньовічному вбранні!

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром