Реабілітаційному центру в Луцьку бути: депутати виділили п’ять мільйонів 

14 Травня 2018, 12:21
Атовці у міськраді 2628
Атовці у міськраді

Попри бурхливе обговорення питання щодо побудови реабілітаційного центру в місті Луцьку, депутати таки виділили п’ять мільйонів гривень.

Рішення ухвалили під час засідання сесії міськради 14 травня.

Кошти зняли з запланованих на ремонт прибудинкових територій, а не з капітального ремонту доріг, як планували на початку. 

Керівник луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський виголосив на сесії, що ситуація все більше й більше «розгоряється».

«Кожний круглий стіл ми вимагали розроблення проектно-кошторисної документації на центр. Слава Богу, добилися цього, але далі все – застій. Кажуть лікуватися нам у військовому госпіталі, але там все заповнено. Я потребую реабілітації, як багато інших військових. Я не знаю, чи ходитиму через три роки, а ви про дороги говорите. В людей не витримують серця, помирають. Ми вимагаємо і потребуємо, щоб в цьому році цей центр таки побудували», – наголосив Кобилинський.

Після жвавого обговорення оголосили перерву, проте учасники АТО не випускали народних обранців із залу. І через певний час запропонували зняти гроші з прибудинкових територій на будівництво реабілітаційного центру. Більшість в залі ухвалила таке рішення.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром