У Луцькраді не хочуть виділити кошти на реабілітаційний центр для атовців

14 Травня 2018, 11:58
Атовці у міськраді 1686
Атовці у міськраді

У Луцьку міську раду прийшли учасники ООС і вимагають, аби влада виділила 5 мільйонів гривень на побудову реабілітаційного центру в місті, за який борються ще з 2015 року.

Атовці зазначили, що центр для реабілітації є важливим для них. Про це стало відомо під час сесії міськради 14 травня.

Головний лікар Центру ПМСД, на базі якого хочуть створити центр, Ігор Гнетньов, теж пояснив, що центр необхідно створити вже давно, аби підтримувати атовців і проводити їм реабілітацію.

Проте радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що ці кошти краще використати на ремонт дороги на проспекті Волі. На що психологиня Олена Звєрєва роз’яснила, що навіщо дороги, коли під ноги летітимуть гранати.

«Ми не прийшли просити, а прийшли ті, хто проливав свою кров за вас, аби ви підтримали воїнів і побудували для них центр. Учасники ООС дезорієнтовані та потребують допомоги», – додала Звєрєва. 

Депутат міськради Павло Данильчук теж зазначив, що центр треба створити.

«Хлопці прийшли і дві години чекають, а ви все обговорюєте. Треба виділяти кошти, оголошувати тендер і будувати центр для реабілітації. Не треба розказувати казки про гроші та інше», – виголосив Данильчук.

Інший депутат, Микола Федік, також підтримав колег. 

«Треба й дороги, але якби не ці хлопці, то ми б не думали про дороги, й будь-що інше. Наш обов’язок підтримати зміни до проекту рішення і дати старт для будівництва реабілітаційного центру. Процес треба розпочати вже, бо це долі учасників російсько-української війни», – додав Федік.

Далі буде...

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром