33 квартал: депутати поїдуть обороняти забудовницю від побоїв

22 Липня 2015, 20:18
4365

Побудова торгово-офісного центру на Відродження, 26г спонукала жильців написати відкритого листа до міської ради і вимагати арбітражу між ними і забудовницею.

 

Листа розглядали 22 липня на засіданні постійної комісії міської ради з питань будівництва та архітектури.

На проспекті Відродження, 26г планують побудувати торгово-офісний центр, але мешканці впевнені, що в забудовниці немає всіх документів і хочуть на цій ділянці насадити зелені зони. 

Нагадаємо - начальник міського управління містобудування і архітектури Леонід Герасимюк переконаний, що той, хто купує землю, не зобов'язаний це узгоджувати з сусідніми жильцями. 

В той же час громада вимагає тристоронньої зустрічі  у форматі забудовниця – мешканці – міська рада. 23 липня у четвер, о 10 ранку відбується зустріч безпосередньо на місці події.

Ми повинні спільно вирішити те питання, люди налаштовані серйозно і якщо не вжити правомірних заходів, можуть бути страшніші конфлікти від скарг, не можна допускати вандалізму й бійок, а нам їх вже анонсували.  - зійшлися члени комісії.

Як ситуація розвинеться далі - пильнуйте з Район. Луцьк

 
Коментарі
23 Липня 2015, 00:11
Забудовниця Кушнір Оксана, всім відома ЗЛОДІЙКА і така сама ШАХРАЙКА як і її сестра Кушнір Наталія .Шляхом обману оформили кредити на працівників , і за людські кошти будують торгово-офісний центр.ПРОШУ ГРОМАДУ НЕ ДОПУСТИТИ ЦИМ ЗЛОДІЙКАМ ЦІЄЇ БУДОВИ.Був свідком коли на Соборності розібрали не законну будову і не допустимо тут, тільки по причині що таких забудовниць потрібно до вязниць.
23 Липня 2015, 00:20
потрібно організувати на зустріч всіх хто обманутий цими шахрайками, і ті на кого оформила забудовниця кредити, і ті кому не віддала кошти які взяла у борг.За крадені гроші будують!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром