Куди піти з дітьми на вихідних 12–13 травня

12 Травня 2018, 07:30
Куди піти з дітьми на вихідних 2637
Куди піти з дітьми на вихідних

Вихідні – гарна можливість відпочити від буденних робочих днів. Кожен сам собі вибирає, як провести суботу та неділю. Хтось йде з дітьми на природу, хтось на кіно, а хтось – на виставу.

А куди підете ви? Ще не придумали? Тоді обирайте з заходів, які підготували для вас журналісти Район.Луцьк.

СУБОТА, 12 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЛЕОНАРДО: МІСІЯ МОНА ЛІЗА»

У невеликому селищі на морському узбережжі підростає розумне хлопченя на ім'я Леонардо. Він випробовує свої неймовірні винаходи, Лоренцо допомагає йому, а Джоконда глузливо спостерігає за ними. Пригоди починаються, коли вони зустрічають загадкового казкаря, який розкриває їм таємницю про сховані скарби.

Час і місце:  10:20, 13:40, 16:50 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1.

НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ВЕСЕЛІ ПРИГОДИ НА ЛІСОВІЙ ГАЛЯВИНІ»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться показ дитячої вистави «ВЕСЕЛІ ПРИГОДИ НА ЛІСОВІЙ ГАЛЯВИНІ». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме 55 хвилин – це з антрактом. Вистава для дітей з трьох років.

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ВЕСЕЛІ ПРИГОДИ НА ЛІСОВІЙ ГАЛЯВИНІ»
ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ВЕСЕЛІ ПРИГОДИ НА ЛІСОВІЙ ГАЛЯВИНІ»

СУБОТА, 12 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ТАТКО ГУСАК»

Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.

Час і місце: 10:10, 14:00, 17:45 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:00, 14:45, 18:00 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1; 10:15, 12:15 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

КОНЦЕРТ ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ МАТЕРІ

Лучан запрошують на святковий концерт.

Організатори чекають на Вас!

Час і місце: Палац культури міста Луцьк, початок о 14:00.

АФІША
АФІША

СУБОТА, 12 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ПТАШИНІ ПРИГОДИ»

Мале пташеня ще не встигло навчитися літати, аж вже прийшов час міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогли лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.

Час і місце: 16:20 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1; 12:15 (3D), 16:00 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:25 (3D) – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

СУБОТА, 12 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 13 ТРАВНЯ

«LUTSK FOOD FEST. ВЕСНА»

Вже завтра, у суботу, 12 травня, у замку Любарта в обласному центрі Волині стартує сьомий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest. Весна». Протягом двох днів лучан і гостей міста частуватимуть стравами і напоями учасники з різних куточків України.

Сорок учасників з усієї України підготували для гостей фестивалю незвичні страви, оригінальну подачу та різноманіття напоїв. Від традиційного стріт-фуду до морепродуктів, від шашликів до паельї, – усе це та багато іншого на вихідних можна буде скуштувати у Луцькому замку.

Окрім страв та напоїв протягом двох днів запланована насичена розважальна програма. На головній сцені виступлять гурт «ФлайzZzа», учасниця шоу «Голос країни» Марія Хурсенко, переможці гумористичних телепроектів. Також у програмі – конкурси, розіграші призів, майстер-класи та безліч інших розваг.

На території замку діятиме спікер-зона «Розмови зі смаком», де відомі люди проведуть публічні лекції та майстер-класи. Серед спікерів – відомий музикант Єгор Грушин.

«Lutsk Food Fest. Весна» триватиме 12-13 травня з 10.00 до 21.00. Вартість вхідного квитка на один день — 35 гривень. До 12.00 вхід з дітьми безкоштовний.

Фестиваль їжі
Фестиваль їжі

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром