Олександр Савченко ініціює перевірку щодо Олександра Волянюка, який їздив на форум у Росію

11 Травня 2018, 20:35
Делегація з України 2289
Делегація з України

Голова Волинської обласної державної дміністрації Олександр Савченко звернувся до волинських правоохоронців із офіційними листами для того, щоб вони з'ясували ситуацію із візитом до Росії очільника Громадської ради при ВОДА Олександра Волянюка.

Про це повідомляє інформаційне агенство ВолиньPost.

До будівлі облдержадміністрації прийшли понад десяток військових та громадських активістів. У зверненні вони просили розглянути доцільність перебування Волянюка на посаді голови Громадської ради при ОДА.

Очільник «Національного корпусу» на Волині Андрій Д’яченко нагадав, що Волянюк разом із іншими волинянами поїхав до російського Брянська на захід, організований владою РФ. Військові наголосили, що не прийшли лобіювати когось конкретного, однак певні, що громадську раду має очолювати гідна людина.

Олександр Савченко прийняв звернення та зауважив, що вже ухвалив рішення щодо цього питання.

«Про те, що Волянюк ніколи в житті не буде у складі керівних органів навіть громадського статусу – я вже давно прийняв це рішення…. Я вже вчора направив всі офіційні листи всім нашим правоохоронним органам, які сором’язливо чекають, як же воно розвивається. Ми вже направили офіційно, я взяв на себе цю відповідальність», – сказав посадовець. Також він розповів, що передчуває, що буде багато критики, однак йому не звикати. 

Нагадаємо, що у складі української делегації на форумі, що відбувся наприкінці квітня у російському Брянську – відомі у Луцьку люди. Деякі з них, що найбільш прикро, мають стосунок до управління містом через безпосередні або опосередковані зв’язки з так званою «укропівською» більшістю. Серед них і очільник Громадської ради при ВОДА Олександр Волянюк.

Коментарі
12 Травня 2018, 01:11
під кришою ВолиньОДА<br/>10 травня, 21:05 - Відповісти<br/>0 <br/>Будуємо майбутнє Луцьке ВПУ- ботаємо по фєні з плахотною і мишковець,- заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!<br/><br/>генерал не бздить<br/>10 травня, 22:05 - Відповісти<br/>0 <br/>з лвпу R Комісія губернатора Савченка не має права обминути освіту Волині. Корупціонери Батов, &quot;ушедшие&quot; з училища Некрасова, Панькенвич та їх покровителі повинні &quot;відвідати&quot; ящик для сміття, а звідти транзит в буцегарню. І це обов*язково!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром