Лучан запрошують до замку Любарта на «Lutsk Food Fest. Весна» 

11 Травня 2018, 15:44
Lutsk Food Fest. Весна 2493
Lutsk Food Fest. Весна

Вже завтра, у суботу, 12 травня, у замку Любарта в обласному центрі Волині стартує сьомий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest. Весна». Протягом двох днів лучан і гостей міста частуватимуть стравами і напоями учасники з різних куточків України.

Сорок учасників з усієї України підготували для гостей фестивалю незвичні страви, оригінальну подачу та різноманіття напоїв. Від традиційного стріт-фуду до морепродуктів, від шашликів до паельї, – усе  це та багато іншого на вихідних можна буде скуштувати у Луцькому замку.

Окрім страв та напоїв протягом двох днів запланована насичена розважальна програма. На головній сцені виступлять гурт «ФлайzZzа», учасниця шоу «Голос країни» Марія Хурсенко, переможці гумористичних телепроектів. Також у програмі – конкурси, розіграші призів, майстер-класи та безліч інших розваг.

На території замку діятиме спікер-зона «Розмови зі смаком», де відомі люди проведуть публічні лекції та майстер-класи. Серед спікерів – відомий музикант Єгор Грушин. 

«Lutsk Food Fest. Весна» триватиме 12-13 травня з 10.00 до 21.00. Вартість вхідного квитка на один день — 35 гривень. До 12.00 вхід з дітьми безкоштовний.

Афіша фестивалю
Афіша фестивалю

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром