Лучани, можливо, святкуватимуть День міста у вересні

11 Травня 2018, 10:28
Коли святкуватимуть День міста 1647
Коли святкуватимуть День міста

Молодь міста Луцька пропонує відзначити День міста Луцька на початку вересня.

Про це стало відомо під час комісії з питань генерального планування будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у п’ятницю, 11 травня.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначив, що є громадські організації, які приходять в міську раду і хочуть написати звернення, аби святкували День міста у вересні, тому що починається навчальний рік, приїжджає багато молоді-студентів, і ще й до того тепла пора.

А у травні, каже Петрочук, у студентів і школярів «напряг», адже готуються до здачі іспитів. Натомість, у вересні лишень розпочинається навчальний рік і студенти ще розслаблені, не загружені навчанням.

Члени комісії погодилися з цією думкою, адже, за їхніми словами, молодь треба слухати, адже вона більше відчуває всі ці моменти.

Нагадаємо, що у зв’язку з тим, що Святий Миколай є покровителем обласного центру Волині, Управління Волинської єпархії звернулося до Луцькради, аби переглянули перенесення дати святкування Дня міста з 24 серпня на 22 травня, або ж на найближчі до цієї дати вихідні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром