Білоруса, котрий погрожував підірвати банк, взяли під варту

25 Березня 2016, 14:11
2336 Джерело: zib.com.ua

Щодо білоруса, котрий погрожував підірвати відділення «Приватбанку» на вулиці Кравчука, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під варту.

Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це йдеться в Ухвалі суду від 19 березня 2016 року.

Обираючи запобіжний захід, суд взяв до уваги той факт, що підозрюваний є громадянином Республіки Білорусь, а тому може переховуватись від слідства та суду, вчиняти інші кримінальні правопорушення.

Крім того, чоловік не має постійного або ж тимчасового місця проживання на території України, що свідчить про відсутність стійких соціальних зв’язків і засобів для існування на території України (де і проводиться досудове розслідування), та може переховуватись від органів досудового розслідування та суду.

Зважаючи на це, суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з моменту затримання, тобто з 9:40 год 18 березня 2016 року.

Нагадаємо, 18 лютого невідомий чоловік зайшов у відділення одного із банків на вулиці Кравчука у Луцьку і погрожував його підірвати. Охоронці викликали поліцію. Зловмисника оперативно затримали. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром