«Укропівська влада шантажує прилеглі села «сміттєвим» питанням», – експерт Сергій Григоренко

10 Травня 2018, 21:20
Сергій Григоренко 1828
Сергій Григоренко

Теперішнє керівництво Луцька не попередило прилеглі села, Підгайці, Гірку Полонку та Прилуцьке, про зміни в збиранні сміття в місті, і в ультимативній формі повідомило, що не прийматимуть сміття з населених пунктів сільрад на полігоні в Брищі з 1 червня.

Розповів про це експерт ЦРУ Сергій Григоренко у четвер, 10 травня.

Керівників сільських рад цих сіл жодного разу не запросили на жодну нараду, каже Григоренко, з приводу вивезення побутових відходів, їх навіть не попередили листом про впровадження нових правил збору сміття.

«Натомість неофіційно повідомили, якщо не зроблять крок до об’єднання з містом, то свої відходи на полігон у Брище не вивозитимуть з 1 червня. Фактично укропівська влада луцька робить спробу через «сміттєве» питання шантажувати прилеглі сільські ради та змусити їх таким чином об’єднатися з містом. Проте це викликає лише обурення, несприйняття керівництва та мешканців сусідніх громад. Адже з шантажистами, які діють ультимативними методами, ніхто не хоче мати справу», – підсумував експерт Григоренко.

Читайте також: «Нинішня влада хоче поставити село на коліна», – очільниця Гіркої Полонки

Коментарі
11 Травня 2018, 09:49
Жиди кругом одні жиди
12 Травня 2018, 22:36
Що за дурня? Із 1 червня закон вступає в силу по всій Україні, чому селам про це повинні видаватися окремі повідомлення чи запрошення? Тим більше у Брище будуть приймати ортоване міття і багато сіл на Волині вже переходять на сортування.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром