У Луцьку презентували проект підтримки патрульних

10 Травня 2018, 12:03
Проект підтримки патрульних 1889
Проект підтримки патрульних

Відтепер з поліцією співпрацюватимуть журналісти, громадські організації та представники бізнесу.

Проект «Тонка синя лінія», покликаний налагодити порозуміння між поліцією та громадянами, відтепер матиме місце і в Луцьку. Патрульні поліцейські отримають підтримку від журналістів та редставників бізнесу. Про це стало відомо під час презентації проекту у четвер, 10 травня. 

Суть соціальної акції полягає у тому, аби лучани підтримували і розуміли поліцейських, які є тією межею (тонкою синьою) між порядком та хаосом. Різні структури та просто громадяни виявляють турботу та розуміння, поширюють інформацію про патрульну поліцію та піднімають рівень поваги суспільства до правоохоронців. 

До акції найпершими долучилися журналісти «Першого каналу соціальних новин». Вони підготували спецпроект до Дня матері, де поліцейські фотографувалися зі своїми матерями та розповідали свої історії. Загалом участь у проекті взяло 16 патрульних та 15 мам. Його результатами є емоційні світлини, які мами дивилися зі сльозами на очах. Незабаром у ЗМІ вийде також 4 матеріали з неймовірними історіями волинських поліцейських.

Партнерами соціальної ініціативи «Тонка синя лінія» стали також  пекарня «Сулі-Гулі», яка надаватиму патрульним спеціальні знижки, та ПрАТ «Теремно Хліб», співпраця з якими наразі налагоджується.

Метою проекту єпоказати те, що поліцейські – звичайні люди, які мають цілком звичне життя, але які щодня оберігають наш спокій.




Світлини роздрукували і подарували патрульним
Світлини роздрукували і подарували патрульним

Всім, хто долучається до ініціативи, дарують спеціальну відзнаку
Всім, хто долучається до ініціативи, дарують спеціальну відзнаку

Читайте також: Грушевського: водій, що збив патрульного, мав у машині дітей.

Коментарі
10 Травня 2018, 17:31
Куда бритву занести цим бородатим?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром