Гетьмана Мазепи: депутати хочуть перевірити роботу спортшколи

24 Березня 2016, 16:14
1732 Джерело: www.sportlife.ua

У зв’язку з великою кількістю зауважень під час звітування діяльності спортивних шкіл, депутати вирішили зробити виїзд і розібратися з проблемами на місці.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму у четвер, 24 березня.

Голова комісії Наталія Бунда зауважила, що під час засідання виконавчого комітету у присутніх було багато питань до директорів ДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2.

«Навіть ставилося питання не приймати звіт директора ДЮСШ № 2. Була проблема щодо використання батьківських коштів та функціонування сауни у спортшколі. Оскільки ми запровадили практику проведення днів депутата, під час яких оглядаємо комунальні установи, пропоную організувати виїзд на два об’єкти: ДЮСШ № 1 і ДЮСШ № 2», – зазначила Наталія Бунда.

Голова комітету із фізичної культури та спорту міськради Юрій Волинець погодився організувати присутність директорів та батьків, чиї діти відвідують спортшколи.

«Батьки теж хочуть, щоб ім’я шкіл й надалі було на хорошому рівні. Так що, думаю, вони зможуть прийти і також взяти участь в обговоренні», – повідомив Юрій Волинець.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром