На ремонт жіночої консультації витратили понад мільйон гривень

24 Березня 2016, 15:12
2077 Джерело: lutskrada.gov.ua

Цьогоріч за кошти міського бюджету відремонтували четвертий поверх жіночої консультації КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок».

Оглянути роботи прийшов міський голова Микола Романюк із заступником Андрієм Кицею, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Головний лікар установи Михайло Токарчук провів гостям екскурсію оновленими приміщеннями та розповів про виконані роботи.

У  пологовому повністю замінили системи електроживлення та водопостачання, встановили нові світильники, вимикачі, розетки, умивальники, вентилятори, замінили вікна та двері, оновили штукатурку стін, облаштували підвісні стелі, облицювали стін плиткою, поклали керамічну плитку на підлогу.

На ремонт витратили 1 262 000 гривень. Роботи виконали працівники ТзОВ «Житлобуд-2». Керівник підприємства Леонід Стефанович зазначив, що роботи були виконані практично за два місяці.

Міський голова Микола Романюк залишився задоволений побаченим. За його словами, роботи виконані якісно.

Мер наголосив, що Луцький клінічний пологовий будинок надає послуги не лише лучанкам, а й мешканкам інших населених пунктів. Тут щороку збільшується кількість пологів. За його словами, завдання міської влади створити комфортні умови перебування для молодих мам та їх дітей. Поступово виділяються кошти на проведення ремонтних робіт та придбання апаратури.

Також Микола Романюк зазначив, що, якщо не виникне непередбачуваних обставин, то цьогоріч відремонтують ще один поверх приміщення жіночої консультації.










 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром