Напрацювали конкретний план виводу ЛПЕ з кризи

24 Березня 2016, 14:25
2302

На заключному засіданні тимчасової комісії запропонували ввести картки лучанина в тролейбусах, збільшити кількість транспортних засобів, залучити додаткові кошти до підприємства та влаштувати інші заходи щодо забезпечення успішного функціонування Луцького підприємства електротранспорту.

Про це стало відомо у четвер, 24 березня, під час засідання тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Члени комісії проаналізували усі пропозиції, які оголошували на попередніх засіданнях і проголосували за кілька заходів, які, на їхню думку, зможуть покращити ситуацію на занепадаючому підприємстві електротранспорту.

Перш за все депутати запропонували ввести електронний облік пасажиропотоку у тролейбусах і вирішили рекомендувати управлінню транспорту спільно з департаментом соцполітики провести дослідження щодо доцільності введення картки лучанина. У випадку позитивного рішення, право на безплатний проїзд матимуть лише пільговики, які проживають в Луцьку.

Крім того, члени комісії вважають за потрібне збільшити кількість транспортних засобів на лінії за рахунок закуплення тролейбусів закордоном, які потім окуплять свою вартість; оптимізувати графіки руху та інтервал руху тролейбусів; закупити обладнання для шиномотажу та надавати послуги по шиномонтажу третім особам, задля залучення додаткових коштів до підприємства; посилити контроль збору виручки на лінії; здійснити необхідні підрахунки щодо функціонування мийки на підприємстві: або вдатися до аутсорсингу, або надавати послуги третім особам; провести ремонт даху над ремзоною та розглянути можливість провести опалення в приміщенні; ввести в штат додаткову посаду електронника, не збільшуючи кількість працівників, провести навчання та забезпечити підвищення кваліфікації працівників та влаштувати тристоронню зустріч для вирішення проблеми з «Богдан-Лізинг».

На завершення голова комісії Ігор Поліщук подякував усім за плідну працю і пообіцяв об’єднати всі пропозиції у звіт, який розглянуть на сесії міськради.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром