Луцька міська рада посіла четверте місце в загальнонаціональному рейтингу публічності

09 Травня 2018, 03:18
Луцька міська рада 1711 Джерело: http://business.rayon.in.ua
Луцька міська рада

Підзвітність, прозорість і відкритість перед громадою. Луцька міська рада посіла четверте місце в загальнонаціональному рейтингу публічності.

Результати дослідження оприлюднила ГМ «Опора» сьогодні на прес-конференції. В основному оцінювали публічну роботу міського голови та виконавчих органів. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

До слова, порівняно з попереднім роком, коли Луцьк посідав перше місце серед міст України, показники впали. Адже, сьогоднішня більшість в міській раді, каже депутат Юлія Вусенко, навпаки не хоче бути публічною.

Натомість начальник загального відділу Луцької міської ради Надія Бортнік запевняє, що відділ відповідає за доступ до всієї публічної інформація і кожного дня наповнює сайт новими показниками.

Хоча лучани з відкритістю Луцької міської ради зовсім не погоджуються.

Очевидно, теперішній  міській раді ще потрібно вчитися відкритості та прозорості. Адже з кожним роком вони навпаки все більше і більше закриваються від простих громадян. Згадати, хоча б нещодавні нововведення, коли міські владці встановили в приміщенні Луцькради пропускний режим. Мабуть,для них,  це теж  такий собі спосіб відкритості.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром