Луцькі школярі влаштували «вівторник»

08 Травня 2018, 21:52
Загальний «вівторник» у НВК № 26 5043
Загальний «вівторник» у НВК № 26

Учні НВК № 26 вийшли на загальний «вівторник» і прибирали територію міста.

Акцію влаштували у вівторок, 8 травня.

Прибирати вирішили активісти школи, які входять до учнівського парламенту. До акції залучили близько 80 учнів старших класів школи. Діти розділилися на чотири групи у різних куточках району.

Прибирали територію поблизу ЖК «Казкова оселя», храму усіх святих землі Волинської та в парку 900-річчя Луцька.

«Я – Міністр внутрішніх справ Учнівського парламенту школи. Це входить до моїх обов’язків. Усе виникло майже спонтанно. Реалізували це за допомогою однодумців із філософського клубу «Семиярусна гора». Безумовно, наша мета – виховати цивілізоване ставлення до довкілля»,– розповідає про «вівторник» один із організаторів акції Любомир Дмитришин.

Гора сміття
Гора сміття

1
Люди вантажать непотріб на причеп машини
Люди вантажать непотріб на причеп машини

Уроків учні не прогулювали. Активісти зібралися після закінчення шкільного дня і попросили долучитися декількох вчителів.

«Хочу вам сказати, що дітей ми не агітували. Це була дитяча пропозиція. Ми майже усі проживаємо у цьому мікрорайоні, наша школа знаходиться тут, то ми вирішили прибрати місто саме тут. Може, це трохи запізно, зараз дуже висока трава, однак прибрати і зробити гарну справу ніколи не пізно», – розповідає вчителька української мови та літератури Марія Іванівна.

Мішок зі сміттям
Мішок зі сміттям

Усміхнений хлопець виносить пакет зі сміттям
Усміхнений хлопець виносить пакет зі сміттям

Під час толоки учні зняли відео-challenge. У  цьому відео закликали однолітків із НВК № 9 – ліцею та Луцької гімназії №21 закликали теж вийти на прибирання і розчистити територію поблизу цих шкіл. Відео учні обіцяють опублікувати згодом.

1
Дівчата прибирають територію
Дівчата прибирають територію

1
Під час робочого процесу
Під час робочого процесу

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром