У міськраді знову хочуть створити Центр національно-патріотичного виховання

24 Березня 2016, 12:00
1701

Комунальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання», створення якого не підтримали депутати під час минулої сесії, винесуть на розгляд удруге.

Про це стало відомо у четвер, 24 березня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Помічник депутата Павла Данильчука Тетяна Ленартович повідомила, що усі зміни та доповнення, які рекомендували внести до програми, врахували.

«Вдруге на сесію міськради виносимо питання про створення Центру національно-патріотичного виховання. Зміни, які ми внесли до програми, були технічного характеру. Законодавство дає широке коло того, як повинен працювати такий заклад. Основним завданням центру буде координація патріотичних заходів в Луцьку та орієнтація на посилення військового виховання», – зазначила помічниця.

Члени комісії поцікавилися, де саме функціонуватиме центр і хто координуватиме його роботу у міськраді. Помічник депутата відповіла, що ініціатива пошуку приміщення повинна іти від міськради, а координуючим органом може бути відділ у справах сім’ї та молоді.

На рік для організації роботи комунального закладу у міському бюджеті передбачили 350 тисяч гривень.

До слова, представники громадських організацій переконані, що патріотичного виховання багато не буває.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром