Час бомбардирських подвигів: огляд 12-го туру чемпіонату Волині з футболу

08 Травня 2018, 13:57
Боратинська «Ласка» цього разу без особливих труднощів виграла «дербі району» проти «Вікторії» 3956
Боратинська «Ласка» цього разу без особливих труднощів виграла «дербі району» проти «Вікторії»

Луцький «ЛСТМ» та боратинська «Ласка» продовжили перемагати у обласній першості, «Вікторія» з Луцького району майже втратила шанси на першу «вісімку» на другому етапі змагань.

У першому колі керівництво копачівського «Торпедо» навряд чи було задоволене виступами команди. Однією із ключових невдач команди була домашня поразка від «Колоса», а сам ківерцівський клуб з тих пір добряче відірвався від конкурентів у боротьбі за третю сходинку групи «А». Утім, у звітному турі чемпіонату підопічні Сергія Богунова відігралися за ту поразку. Дмитро Медунецький забивав по голу в кожному з таймів. «Колосівець» Олександр Ващук швиденько скоротив відставання у рахунку, однак відіграти нічию, як у попередньому турі проти «Агропродукта», господарі поля так і не змогли, а Дмитро Дмитрук наприкінці матчу поставив крапку в протистоянні – 1:3. Тепер для третьої сходинки своєї групи на першому етапі змагань «торпедівцям» залишилося відіграти два очки за два тури…

Читайте також: «Час останніх шансів»: анонс туру обласної футбольної першості

У іншому суботньому поєдинку все вирішив бомбардирський хист гравця «Агропродукта» Михайла Жука. У протистоянні з «Турєю» горохівчанин забив «хет-трик» та приніс своїй команді упевнений успіх – 3:1. А вже у неділю планку, поставлену в Затурцях, підвищили інші голеадори. Чотири голи Тараса Кабанова багато в чому забезпечили чинним чемпіонам області з «ЛСТМ» розгромну перемогу в «дербі» проти «Олімпії» (7:1), а ще одне «каре» від Олександра Назарчука забезпечило «Ласці» перемогу в протистоянні зі ще одними представниками Луцького району – «Вікторією» (6:0).

Читайте також: Боратин продовжує футбольне «кубкове прокляття» Луцька

Результати 12-го туру. Група «А»: Колос (Ківерці) – Торпедо (Копачівка) 1:3, Турія (Затурці) – Агропродукт (Горохів) 1:3, Олімпія (Княгининок) – ЛСТМ (Луцьк) 1:7, Вікторія (Луцький район) – Ласка (Боратин) 0:6.

1
Турнірна таблиця групи «А» чемпіонату Волині після 12-го туру
Турнірна таблиця групи «А» чемпіонату Волині після 12-го туру

 

Свою перемогу здобули й лідери групи «Б» з «Ковеля-Волині». Щоправда, свій успіх володарі Кубка Федерації забезпечили лише наприкінці другого тайму, коли у ворота іваничівського «Колоса» забив Віталій Ільїн. «Надія» продовжує витримувати гонку за другу сходинку таблиці: цього разу команда з Локачинського району обіграла на виїзді аутсайдерів першості з «Прип’яті» (4:1). Услід за «Надією» в таблиці йде «Стир», який відігрався у Нововолинську за кубкову поразку від місцевого «Шахтаря» на початку тижня – єдиний гол у зустрічі на початку другого тайму забив Владислав Міліщук. Поразка «волинських гірників» залишає примарні шанси на першу «вісімку» обласного чемпіонату «ДЮСШ-ВІК»: хлопці з Володимира-Волинського повторили успіх першого кола та знову впевнено розібралися з «Рубежем» (4:0). А зважаючи на те, що наступного туру «ДЮСШ-ВІК» та «Шахтар» зійдуться між собою якраз у Володимирі, а в останньому турі «гірники» гратимуть з «Ковелем-Волинню», ці шанси відіграти п’ять очок виглядають не такими уже й примарними…

Результати 12-го туру. Група «Б»: Шахтар (Нововолинськ) – Стир (Старий Чорторийськ) 0:1, Колос (Іваничі) – Ковель-Волинь (Ковель) 0:1, Прип’ять (Любешів) – Надія (Хорів) 1:4, ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Рубіж (Любомль) 4:0.

Турнірна таблиця групи «Б» чемпіонату Волині після 12-го туру
Турнірна таблиця групи «Б» чемпіонату Волині після 12-го туру

 

Наступний тур за планом команди мають зіграти у вихідний 9 травня. Уже святковими днями посеред тижня «Ласка» знову зустрінеться з «ЛСТМ» у Боратині, а «Стир» зіграє домашній матч проти «Ковеля-Волині» у…Ковелі. А вже наприкінці тижня стануть відомі усі розклади перед початком другого етапу чемпіонату Волині з футболу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром