У Луцьку університет судиться з забудовником через кафе

08 Травня 2018, 03:10
Відбулось ще одне засідання суду 2582 Джерело: Фокус.ua
Відбулось ще одне засідання суду

За колишнє студентське кафе «Меридіан» ЛНТУ судиться з «Житлобуд,1». Фірма взяласяреконструювати приміщення під учбово-лабораторний корпус ще 2008 року.

Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Далі дві посадові особи університету уклали додаткову угоду щодо цього об'єкта, в якій йшлося про виплату 1,25 мільйона гривень за роботи на «Меридіані», які підприємству не надійшли. Після чого розпочалися судові суперечки, як тривають і сьогодні. До слова, інтереси «Житлобуд,1» представляє в суді адвокат, і за сумісництвом депутат Луцькради від «Уропу» Микита Рабан.

Спочатку ЛНТУ програв апеляційний суд, втративши 1,25 мільйона гривень. Потім юристи вишу подали касацію у Вищий господарський суд, який відправив справу на новий розгляд у місцеві суди і зобов’язав провести будівельну експертизу виконаних робіт. Зрештою, цю справу ЛНТУ теж програв, а «Житлобуд,1» не зупинився, вирішивши знову подати на ВИШ до суду щодо стягнення ще 1 мільйона гривень пені.

Відбулося чергове засідання у справі, що стосувалося клопотання ЛНТУ про зупинення провадження у справі грошової виплати пені. Суд виніс рішення на користь навчального закладу.

Тепер справа за колегією суддів касаційного Господарського суду Верховного суду України.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром