Соборності: скандальний кіоск не демонтують

23 Березня 2016, 14:09
2706

Власниця кіоску на проспекті Соборності, 42 «випросила» у міської ради не демонтувати кіоск.

Про це стало відомо на засіданні виконкому міської ради у середу, 23 березня.

Начальник муніципальної поліції Юлія Сиротинська розповіла, що кіоск на Соборності, 42 розміщений незаконно, і виникло питання про демонтаж конструкції.

Проте його власниця Людмила Мельничук просила не демонтовувати конструкцію, а дозволити виправити недоліки. Вона говорить, що зараз виховує чотирьох дітей, а її чоловік – учасник бойових дій.

«Ми надіємося на підтримку і на те, що ви гідно і послідовно відстоюватимете права людей», - зазначила Людмила Мельничук.

Проте заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що оскільки кіоск розміщений незаконно, то потрібно керуватися тільки законом.

«Давайте говорити мовою закону, а не говорити про проблеми, бо у кожного, хто тут присутній, є купа своїх проблем. Тут не Радянський союз і не місце, де ми висловлюємо свої емоції. Там не може бути кіоск у такому вигляді. Давайте розглянемо погодження про розміщення його у спальному районі», - запропонував Сергій Григоренко.

Заступник мера стверджує, що закон один для всіх, і якщо українці хочуть жити у європейському суспільстві, то мають дотримуватися європейських підходів. Проте члени виконкому не підтримали рішення про демонтаж об’єкта.

Коментарі
23 Березня 2016, 16:22
пидтримую потрибно првивести в належний стан и нехай працюе
23 Березня 2016, 18:11
Там для прибиральників ринку продають самопал
23 Березня 2016, 18:16
Питання, не проголосували через Вербича Ю.Г. який лобіював інтереси підприємця, відкрито та зверхньо
24 Березня 2016, 22:06
снесите киоск который стоит между ул Кравчука и ул Конякина он там такой один захаращеный и там постоянно по голосам которые доносятся от туда, бухают какие то алканафты
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром