Студенти-філологи збирають для бійців листи та каву

22 Березня 2016, 19:13
1828 Джерело: healthnews.com.ua

Студенти-першокурсники Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки збирають каву у стіках для бійців у зоні АТО.

Акція триває до 30 березня у деканаті навчального корпусу Н Інституту філології та журналістики.

Найактивнішими учасниками ініціативи стали студенти Укр-12 групи. Кажуть, що ідея зібрати каву виникла тоді, коли вони разом писали листи захисникам.

Це настільки вплинуло на першокурсників, що вони вирішили підтримати солдатів не лише словами, а й чимось смачним. Зізнаються, що долучаються до збору лише щиро та із задоволенням.

«Студенти розуміють, що саме завдяки нашим Героям, завдяки їх патріотизму, незламності, безпосередньо не знаємо, що таке війна. Ми вдячні їм за те, що живі, здорові, за те, що кожного дня маємо можливість обіймати своїх близьких і друзів. Віддавши декілька гривень на благодійність, ми не збідніємо, а навпаки зробимо важливу місію (найперше для своєї душі), допоможемо захисникам, підсолодивши їхнє життя», ‒ розповідає студентка Тетяна Бокотюк.

За час акції студенти зібрали близько 70 стіків кави. Однак вони закликають приносити не лише щось смачне, а й поруч із кавою залишати листи для тих, хто перебуває на передовій. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром