Луцький двір: мешканці будинку на пагорбі задоволені тихим сусідством

22 Березня 2016, 18:00
2300

Мешканці будинку № 1 на вулиці Світла чекають створення ОСББ, щоб самостійно відремонтувати дитячий майданчик.

Щоб дійти до багатоквартирного будинку навпроти дитячої залізниці, треба подолати чималенький схил.

Мешканці кажуть, що до такої дороги уже звикли і відразу називають плюс свого розташування.

«Нас тут ніхто не зачіпає, сусідів поблизу немає, тишина, спокій», – ділиться місцевий мешканець.

Навпроти будинку розташовані гаражі-черепашки, а позаду них – дитячий майданчик, який знаходиться нижче рівня прибудинкової території. Дістатися до нього можна за допомогою невеличких кам’яних східців.

Місцевий мешканець розповідає, що дитячі конструкції ставили у 1980 році, коли побудували будинок. Нині їхній стан навряд чи можна назвати задовільним. Фарба подекуди зовсім облізла, а дерев’яна конструкція гірки практично розвалюється від старості.

«Як будували, то поставили ворота і конструкцію для вибивання доріжок, а те все ми самі ставили. Але стільки років минуло, вони вже розвалюються», – розповідає чоловік.

Проте зовсім скоро майданчик планують привести до ладу. За словами мешканців, уже двічі проводили збори щодо створення ОСББ. Тож найближчим часом на майданчику, сподіваються жителі, працюватимуть «свої господарі, які його відремонтують».














 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром