Відродження: діти не поділили березу

22 Березня 2016, 10:22
1933 Джерело: facebook.com

У парку 900-річчя на проспекті Відродження чотирикласник не міг поділити березовий сік із 17-річним юнаком.

Старший хлопець почав ображати школяра, тому ображена дитина викликала патрульних. Про такий інцидент повідомили на сторінці патрульних у Facebook.

Трапилося це 21 березня. Заявником виявився чотирикласник місцевої школи 9-річного віку. Він повідомив, що невідомий забирає в них березовий сік, який вони саме збирали з товаришем, і при цьому нецензурно лається й шарпається. Номер поліції він відшукав у щоденнику, знає, що патрульна поліція завжди допомагає всім людям, тож і вирішив подзвонити.

Патрульні підійшли до вказаної особи. Це був 17-річний хлопець, який почав заперечувати, що вживав нецензурну лайку щодо дітей. До того ж пояснив, що це він спустив сік з берези, а хлопчики підійшли і без дозволу підставили свої пляшки.

«Патрульні провели профілактичну бесіду з обома сторонами цієї цікавої ситуації. Підліток пообіцяв більше не ображати менших та не матюкатись, а заявники – запевнили, що говоритимуть лише правду. За інформацією, березового соку вистачило на всіх», - йдеться у повідомленні патрульних.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром