І знову один гол: «Волинь» поступилася «Колосу»

03 Травня 2018, 13:51
Форвард «Волині» Володимир Коробка та його реакція на найкращий невикористаний момент команди в матчі 1849 Джерело: ФК «Волинь»
Форвард «Волині» Володимир Коробка та його реакція на найкращий невикористаний момент команди в матчі

Луцькі футболісти програли дуже важливий матч чемпіонату на рідному «Авангарді», однак залишилися поза зоною вильоту Першої ліги.

«Пан або пропав»: Дамоклів меч першого в історії команди вильоту до Другої ліги протягом усієї футбольної весни звисає над луцькою «Волинню». У минулому матчі підопічні Віктора Богатиря дещо покращили ситуацію, перегравши харківський «Геліос» (2:0).

Утім, розвалена «сонячна» команда навряд чи була мірилом хорошої майстерності лучан, а от амбітний «Колос» з Ковалівки обіцяв стати серйозним випробуванням для «Хрестоносців».

З перших хвилин гри опоненти грали рівний футбол, однак ближче до середини першого тайму волиняни почали нарощувати тиск на володіння підопічних Руслана Костишина. А у середині тайму гравці «Волині» втратили найкращий у матчі шанс для свого забитого м’яча: Олег Марчук зробив чудову розрізну передачу, якою вивів сам-на-сам з Антоном Яшковим Володимира Коробку. На жаль, наш нападник свій шанс не використав, поціливши у бокову стійку воріт «Колоса»…

Забігаючи наперед, надалі про такі моменти в атаці «Волинь» могла лиш мріяти. Гості ж, навпаки, почули «тривожний дзвіночок» та ще до перерви могли й самі відкривати рахунок у грі, якби не майстерність воротаря волинян Богдана Когута, а також неточність деяких гостьових гравців.

Те, що не вийшло у першому таймі, вийшло у другому, коли Руслан Костишин одного за одним випускав до свого складу свіжих гравців, які у першому таймі відпочивали після попередніх поєдинків. На 62-й хвилині Юрій Соломка отримав м’яча на лівому фланзі атаки та прострілив на дальню стійку, яку «замкнув» ще один гравець, який вийшов на заміну – Олег Ільїн.

Заміни, фінальні спроби тиску на ворота суперників, спроби активізувати гру в найкращого у складі «Волині» у цьому матчі Олега Марчука – врятувати бодай нічию луцькій команді не допомогло уже нічого. Поразка з рахунком 0:1 хоч і не опустила команду Віктора Богатиря до зони вильоту, але вкупі з результатами конкурентів дуже ускладнила ситуацію для лучан у боротьбі за збереження прописки у Першій лізі. Наступна гра – проти новоспечених лідерів чемпіонату з «Полтави». При цьому, на позитивний результат 6 травня о 17:00 уболівальникам залишається лише сподіватися…

Таблиця Першої ліги чемпіонату України після 31 туру
Таблиця Першої ліги чемпіонату України після 31 туру

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром