Дітей бійців АТО частуватимуть 30-кілограмовим тортом

21 Березня 2016, 15:53
2151

У Міжнародний День захисту дітей планують влаштувати оригінальний флешмоб, різноманітні конкурси та розваги, благодійний концерт, подарунки і солодкі частування для більш як півтисячі дітей бійців АТО.

Про це організатори дійства повідомили у понеділок, 21 березня, під час прес-брифінгу.

Масштабний захід «Діти наших героїв» організовують представники волонтерського руху «Мeцeнaти для солдата» та громадської організації «VolFest».

Засновник проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський розповів, що під час заходу планують провести багато конкурсів, влаштувати фотозони, малюнки на асфальті та багато інших забав.

«Ми готові співпрацювати з іншими організаціями, щоб не розкидати заходи по усьому Луцьку, а зробити один потужний. Тож просимо усіх охочих активістів, волонтерів, людей доброї волі долучитися до акції. Плануємо провести конкурс фотографії, малюнків та багато чого іншого», – зауважив Руслан Теліпський.

Організатори обіцяють, що дійство буде цікавим та веселим. Діти бійців АТО матимуть змогу взяти участь у масштабному флешмобі, тематику якого триматимуть у таємниці до початку заходу. Для того, аби кожна дитина могла отримати подарунок, необхідні кошти, тому до організації дійства просять долучитися меценатів. Крім того, необхідне сприяння організацій, які працюють з учасниками АТО по районах, щоб діти з усієї області могли відвідати захід.

«Допомогти організувати захід просимо не лише меценатів, а й волонтерів, адже буде дуже велика кількість дітей і ніхто не повинен лишитися без уваги. В «Луцьккондитері» уже зголосилися спекти 30-кілограмовий торт, який ми плануємо розділити на 500 шматочків», – зазначив голова ГО «VolFest» Валерій Пельц.

 Детальні умови конкурсів, які планують провести до Дня захисту дітей, обіцяють оголосити до кінця цього тижня.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром