Лучанин звинувачує університет у крадіжці інтелектуальної власності

02 Травня 2018, 13:32
Інтелектуальна власність 3194 Джерело: Владислав Ситюк & Партнери
Інтелектуальна власність

СНУ імені Лесі Українки без попередження використав герб, який розробив луцький дизайнер.

Герб Факультету культури і мистецтв лучанин Артур Альошин розробив із власної ініціативи три роки тому. Його він надіслав на пошту факультету та особисто декану, проте не отримав жодної відповіді. Нещодавно Артур побачив свою роботу на сайті університету, і дуже здивувався, адже герб використали без узгодження з автором. Про це хлопець написав на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 2 травня.

«Три роки тому намагався дізнатися, як виглядає герб Факультет культури і мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (тоді це був Інститут мистецтв). Відповідь я так і не отримав. Також тоді я запропонував альтернативу їм. На що теж не отримав відповідь (типово для найкращих університетів).Сьогодні, зайшовши на сайт eenu.edu.ua, бачу, що мою альтернативу таки взяли і нічого не повідомили. Тобто, що зробили? ВКРАЛИ. Не здатні митці самі намалювати або хоча б повідомити», – написав автор.

Допис лучанина
Допис лучанина

Лист лучанина до факультету
Лист лучанина до факультету

Логотип на сайті навчального закладу
Логотип на сайті навчального закладу

Читайте також: Нетверезий лучанин намагався поцупити дорожні знаки.

Коментарі
02 Травня 2018, 19:46
Не розумію що цей лучанин хоче, живеш в Луцьку помагай Луцьку за просто так, не хочеш просто так, їдь з Луцька а не жалійся на те що вкрали щось, тим більше не дуже лого, тому і взяли щоб не заставляти студентів лишній раз в фотошоп заходить :)
02 Травня 2018, 20:47
Шановний Ігоре, питання не в грошах, а в ставленні. А щодо допомоги Луцька, то Ви, певно, безкоштовно роботу робите.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром