Набережна: голосистих лучан кличуть на конкурс

21 Березня 2016, 13:16
1461 Джерело: pedpresa.com.ua

У приміщенні готелю «Світязь», що на вулиці Набережній, 4, відбудеться кастинг на наймасштабніший у місті вокальний конкурс «Weplus Music Awards».

Дійство почнеться 26 березня 2016 року о 15.00 год, повідомили організатори.

Десятка найкращих півтора місяці змагатиметься за головний приз проекту. Кожного тижня шоу покидатиме один  вокаліст, якого за результатами виступу обиратимуть журі та глядацький зал.

Різна тематика щосуботніх програм та цікаві завдання, вокальні, хореографічні майстер-класи та тренінги з акторської майстерності сприятимуть розвитку сценічних здібностей, а робота з творчою командою (яка допомагатиме у підготовці номерів), взаємодопомога учасників формуватиме особистісні якості.

Трійка найкращих, ті котрі прикладуть найбільше зусиль, отримають гарантовані призи: третє місце – сертифікат на 600 гривень в один із кращих ресторанів міста «Базилік»; друге місце – незабутня семиденна поїздка у табір на Закарпатті; переможець отримає 100$, запис пісні на лейблі @markovrecords (Markov Records) та поїздку в табір.

Учасників обиратимуть: переможець та лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семенюк; переможець міжнародного фестивалю «Слов’янський базар», учасниця «Голосу країни» Галина Конах; начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик; засновник ВОГО «Ми+», громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк; лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк.

Вік учасників обмежений – 14-20 років.

Зареєструватись можете безкоштовно за тел. 050 2119025 (Оксана) або безпосередньо в день кастингу з 11.00 год за адресою Набережна, 4.

Обіцяють кожному учаснику море позитивних вражень та емоцій, нові знайомства, та можливість росту. 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром