ДПЗ: куди віддати дитину на навчання

01 Квітня 2016, 17:20
13327

Сучасні батьки добре знають, що про навчання своїх дітей варто подумати завчасно, адже школи та дитсадки міста переповнені і часто малечі не вистачає місця у навчальному закладі.

Нещодавно виконком Луцької міської ради прийняв рішення про те, що за кожним дитсадком міста та школою закріплені певні вулиці. Це, на думку чиновників, допоможе забезпечити рівномірний доступ до освіти.   

Район.Луцьк вирішив започаткувати рубрику «Освіта на районі», в якій ми плануємо вам розповісти та показати, у який садочок та школу можна віддати свою дитину на навчання, залежно від вашого місця проживання. 

Першим ми дослідили район ДПЗ, де нарахували 6 дитячих садків та 3 школи.

 

ДНЗ № 13 (вулиця Станіславського, 50а)

 

До цього дитсадку можуть потрапити дітки, які проживають по вулицях Бенделіані, Вересая, Вериківського, Вишенського, Макаревича, Мурашка, Станіславського, Фадєєва.

 

ДНЗ № 21 «МАЛЬВІНА» (вулиця Марка Вовчка, 6а):

До дитсадка належать вулиці Вільямса, Гнідавська, Гречана, Кропивницького, Марка Вовчка, Нагірна, Південна, Потебні, провулок Гнідавський, Черняховського.

 

ДНЗ № 22 «РАДІСТЬ» (вулиця Грабовського, 13б):

Вулиці, що належать до дитсадка: Боженка (верхня гілка Окружна), Дружби народів, Мамсурова. 

 

ДНЗ № 23 «ДУБОЧОК» (вулиця Грабовського, 13а):

Вулиці, що належать до дитсадка: Гостинна, Грабовського, Ковпака, Прасолів, провулок Шота Руставелі, Стара дорога, Фільваркова, Шота Руставелі.

 

ДНЗ № 28 «ВУЛИК» (вулиця Даньшина, 4):

1

Вулиці, що належать до дитсадка: Боткіна, Вітковського, Горіхова, Городецька, Красовського, Малинова, Мінська, Патона, Пирогова, Попова, провулок Красовського, Сеченова, Старосільська, Тарасова, Тимірязєва, Тургенєва, Ярослава Стецька.

 

ДНЗ № 36 «КАЛИНКА» (вулиця Даньшина, 13):

Вулиці, що належать до дитсадка: Даньшина, Докучаєва, Коцька, Лермонтова, Софії Перовської, Супутників, Цегельна, Чекаліна.

 

 

ШКОЛИ РАЙОНУ

Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» (вулиця Черняховського, 8):

Діти, що проживають на перерахованих нижче вулицях, можуть вступити до початкових класів гімназії. Зважаючи на специфіку роботи гімназії, учні повинні скласти вступні екзамени до 5 класу. Якщо їм не вдалося продемонструвати необхідний рівень знань, то із середньої ланки їх закріплюють за іншими школами мікрорайону.     

Але варто розуміти, що до першого класу можуть вступати дітки, які проживають на перелічених нижче вулицях. 

З середньої ланки за ЗОШ № 2:

Лермонтова, Львівська (від вул. Потебні до кінця), Потебні (від вул. Львівської до кінця), Супутників, Чекаліна.

З середньої ланки за НВК № 24:

б-р Дружби народів (№ 15), Гнідавська, Гречана, Даньшина, Докучаєва, Коцька, Марка Вовчка, Нагірна, Південна, провулок Гнідавський, Софії Перовської, Тимірязєва, Цегельна, Черняховського.

Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 (вулиця Шота Руставелі, 11):

Мешканці наступних вулиць закріплені за цією школою: Бенделіані (парна сторона), Боженка, Гостинна, Грабовського, б-р Дружби народів (парна сторона № 2-№ 86), Ковпака, Мамсурова (до КХП), Окружна, Прасолів, Стара дорога, Фільваркова, Шота Руставелі, пров. Шота Руставелі. 

Луцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей» (вулиця Станіславського, 52а):

Мешканці наступних вулиць закріплені за цією школою: Бенделіані (непарна сторона), Вересая, Вериківського, Вишенського, Гнідавська, пров. Гнідавський, Гречана, Даньшина, Докучаєва, Дружби народів (непарна сторона), Коцька, Лермонтова (від вул. Тимірязєва до вул. Львівської), Макаревича, Марка Вовчка, Мурашка, Нагірна, Південна, Софії Перовської, Станіславського, Супутника, Тимірязєва, Цегельна, Чекаліна, Черняховського;

Початкова ланка за гімназією № 14, тобто діти початкових класів, закріплені відповідно до проживання на наступних вулицях: б-р Дружби народів (№ 15), Гнідавська, Гречана, Даньшина, Докучаєва, Коцька, Марка Вовчка, Нагірна, Південна, пров. Гнідавський, Софії Перовської, Супутника, Тимірязєва, Цегельна, Чекаліна,Черняховського.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром