Помер лучанин-айдарівець Роман Луцюк

20 Березня 2016, 17:40
2701 Джерело: facebook.com

Боєць «Айдару» Роман Луцюк помер у закордонній лікарні від важких ран.

Про це в Facebook пише Сергій Лавренюк, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Сьогодні в ночі відійшов до Бога щирий патріот, вірний побратим, самооборонівець, боєць Айдару, Герой України, взірцевий син та батько, мій односельчанин Роман Луцюк. Співчуття батькам, дружині, дітям та всім ріднім!» – повідомив він.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з січня 2015 року Роман Луцюк, 38-річний боєць «Айдара», перебував в реанімації київського військового госпіталю. Осколками у чоловіка було пошкоджено кишечник – рана не загоювалася. Роману весь час збирали гроші, щоб поїхати на лікування у США. Роман жив у Луцьку. З дружиною виховували двох дочок.

Роман народився 25.08.1976 року у селі Шклінь Горохівського району Волинської області, закінчив ВДУ імені Лесі Українки, у 1999-2000 працював у Муніципальній дружині міста, потім був приватним підприємцем. З перших днів Майдану їздив у Київ.

У травні пішов добровольцем до Збройних Сил України, був стрілцем-санітаром у «Айдарі», позивний «Лисий». Роман Луцюк двічі був поранений на Донбасі: у липні – в руку, після чого достроково повернувся в зону АТО, в листопаді він отримав серйозне поранення в живіт.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром