Луцьк, 21 липня: ДТП, ідеологічний пил і десять кілограмів амфетаміну

21 Липня 2015, 21:32
5317

Сутички в Луцьку нині вирували, декому не сиділося на місці, а дехто готовий був за нього повидирати очі - серед позитивних подій зазначимо, що митець-одесит завершив графіті, що має всі шанси стати легендою.

Догори дригом на Бандери - «Я їхала на день народження, як, раптом, мене перекинуло. Мабуть, я зачепила під час руху бордюр», - розповідає жінка-водій легковика «Hyundaі». ДТП трапилася на вулиці Стапана Бандери неподалік перехрестя з вулицею Шопена. Учасниця автопригоди отримала легкі забої і подряпала палець, медики її не госпіталізували.

Підвели під... переїзд - автомобілісти, які прямували зі сторони Центру у напрямку Вишкова змушені були розвертатися вже перед самим переїздом, бо на початку Стрілецької попереджувальних знаків про ремонт - нема. Район.Луцьк зафіксував оказію в оперативному репортажі.

 

Зміна одного окупанта на іншого - не перемога -  у Волинському краєзнавчому музеї відкрили виставку під назвою «…Немов ковток свіжого повітря», яка приурочена 71-й річниці так званого визволення території Волинської області від німців силами радянських підрозділів. Виставка доповнена матеріалами з фондів Волнського краєзнавчого музею, зокрема: фото волинян, які перебували в концтаборах світлинами колишніх остарбайтерів із Волині, документами періоду нацистської окупації.
 
Всі квіткарі рівні, але ті, що в наметах, рівніші - після розгону жінок з квітами з-під магазину "Пано", що на проспекті Волі неподалік від ЦУМу, перший заступник міського голови Тарас Яковлев заявив, що більше на площі абсурду не буде, і торговцям тут не місце. Проте баталії, які розгорнулись відучора, чомусь не стосуються квіткарів, які розтаборувалися в наметах на газоні за парканчиком.
 
Взялися за наболіле - під час круглого столу «Досвід та перспективи правового захисту учасників АТО» голова громадської організації «Центр Правової Допомоги» Олена Матвійчук розповіла, що найбільше звернень стосуються отримання безоплатної правової допомоги з питань соціальних пільг та отримання статусу учасника бойових дій.
 
Розамфетамінився - луцькі правоохоронці викрили місцевого наркоторговця, який «погорів» на продажі амфетаміну - більше 10 кілограмів порошку хлопець заховав у себе вдома в підвалі, а потім фасував і продавав. Суддя засудив наркоторговця до 5 років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном. 
 
Заручники розбірок - лучани, що мешкають на вулиці Шевченка, 37а, не можуть поставити теплові лічильники у свій будинок, оскільки їм відмовляють у видачі документації на технічні умови. Так, ПАТ «Електротермометрія» відмовляється надавати необхідні папери, мовляв, «не дамо, поки ДКП «Луцьктепло» не покриє усі свої борги».
 
Мало місця - у Центрі надання адміністративних послуг відбулася зустріч мешканців проспекту Відродження, які проти нового будівництва, з представниками міської ради. Люди вимагали припинити будівництво, але владці кажуть, що все відбувається законно. Повторні збори за участі забудовниці запланували на 23 липня.
 
Картину дня підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ
 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром