Адреналін Сіті: виставка "Ніч у кольорі"

22 Липня 2015, 09:00
4828

У галереї сучасного мистецтва «Арт-кафедра» (СОК «Адреналін Сіті», вул.Карбишева, 1) 24 липняо 17.00 відбудеться відкриття міні-виставки «Ніч у кольорі» молодої художниці Людмили Бойчук.

Мандрівка до Кримських гір від міської суєти та повсякденних турбот виявилася тією натхненною подією, яка надихнула мисткиню пережити сильні емоції, накопичити в собі враження та, зрештою, взятися за пензля і вилити на полотно ті образи, які народилися у душі.

«Стати частинкою природи по-справжньому, втекти від асфальту та бетону задушливого міста, змусити замовкнути свій мобільний телефон, перестати робити тисячі неважливих дій – ось таку потребу відчула я одного дня. І яскраве бажання сісти на схилі гори, заспокоїтися, спостерігати за колиханням морських хвиль. Ніч, підсвічена сяянням місяця, мерехтить неймовірними магічними кольорами, створюючи калейдоскоп цікавих образів. Її таємничі володіння полонять і погляд, і почуття. Це я і намагалась відобразити на своїх полотнах», - ділиться своїми відчуттями художниця Людмила Бойчук.

Картини Людмили яскраві, промовисті, ніби шепочуть: «Думай тихше, людино. Думай тихше, і тоді ти почуєш…».

Споглядання краси природи, моменти усамітнення та творчості спонукають нас до осмислення життя та його змісту. Творчість, живопис – не єдині іпостасі луцької мисткині.

Попередній запис за телефоном: (066) 142 51 18Вхід вільний.

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром