Рогова: комунальники «забули» про контейнер із пластиковими пляшками

27 Квітня 2018, 11:23
Сміття не вивозять з Великодня 2027
Сміття не вивозять з Великодня

Із контейнера для пластикових пляшок, що на вулиці Роговій в районі Червоного Хреста, не вивозили пляшки ще з Великодня.

Про це повідомляє лучанин Віктор Войтович у спільноті «Наш Луцьк» у Facebook.

Віктор – прихильник роздільного збору сміття, тому спеціально відвозить пластикові пляшки в цей район. Проте, забирати їх звідси ніхто не поспішає. Тим більше, і за звичайним сміттям сюди комунальники зазирають нечасто. Про це можна здогадатися з фото: гори сміття біля контейнерів та бродячі тварини, які роздирають пакети.

«У нас зараз модно говорити про роздільне збирання сміття і я теж підтримую цю ідею. Тому спеціально везу сміття до контейнерів в районі вул. Червоного Хреста, бо там є контейнер для пластикових пляшок. На жаль після Паски (як мінімум) контейнер ніхто не вибирав і гора пластику тільки росте.

Питання до влади: як ви збираєтесь заборонити викидати нерозділене сміття, якщо не можете дати ради розділеному? До «влади», звичайно, це голосно сказано, бо в нас її просто нема. Є купка старших і молодших хапуг і брехунів, які вміють пиляти і дерибанити бюджет і піаритись!», – йдеться у дописі.

Що говорити про пляшки, якщо звичайне сміття не вивозять тижнями
Що говорити про пляшки, якщо звичайне сміття не вивозять тижнями

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром