Працівникам «Інвестора» розповіли, як правильно обрати двері від «MetrDOOR»

26 Квітня 2018, 14:34
Двері,зроблені у Луцьку 4158
Двері,зроблені у Луцьку

Директор компанії «Метр на Метр» Віктор Грушецький провів навчання для працівників «Інвестора» щодо правильного встановлення та експлуатації вхідних дверей ТМ «MetrDOOR» у новобудовах.

«Метр на Метр» – луцьке підприємство, яке спеціалізується на виготовленні сучасних вхідних дверей. Нині це єдина фабрика у Луцьку, яка представляє на ринку вітчизняну продукцію під власною торговою маркою ТМ «MetrDOOR», повідомив сайт «Перший».

Компанія розпочала свою діяльність ще у 2006 році з продажу міжкімнатних дверей різних виробників. Та вже з 2011 року у Луцьку Віктор Грушецький запустив власну лінію виробництва вхідних дверей. Тож відтоді ТМ «MetrDoor» стала набирати популярності не лише в області, а й в Україні та навіть за кордоном. 

Директор компанії «Метр на Метр»  Віктор Грушецький
Директор компанії «Метр на Метр» Віктор Грушецький

На сьогодні усі будинки у житлових комплексах, зведених «Інвестором», оснащені вхідними дверима ТМ «MetrDOOR». Зокрема, вже встановлені двері у перших збудованих будинках  ЖК «Юпітер», ЖК «Супернова» та «Парковий квартал».

Тож фахівець з виробництва та встановлення дверей Віктор Грушецький розповів, якими повинні бути справжні якісні двері, які є види дверей, з чого вони складаються та яку фурнітуру і замки варто використовувати при встановленні вхідних дверей у квартирах новобудов.

За словами Віктора Грушецького, вхідні двері ТМ «MetrDOOR» мають високий показник енергоефективності, адже полотно дверей складається з укріпленого каркасу у два профіля 60*40 мм, листа металу товщиною 2 міліметри та утеплювача, який покривають накладкою з МДФ-плити. 

Двері мають високий показник енергоефективності
Двері мають високий показник енергоефективності

Профілі, які укріплюють каркас
Профілі, які укріплюють каркас

 

«Це якісні масивні двері з високим рівнем звукоізоляції, вони стійкі до вигорання на сонці і не бояться вологи. На сьогодні наші двері мають найвищий з існуючих в Україні ступенів зламостійкості – 4-й. Вони дуже надійні завдяки тому, що вхідні двері ТМ «MetrDOOR» оснащені подвійним захистом – англійським замком з високою секретністю та замком на ключ-метелик, як у сейфах», – розповів директор «MetrDOOR» Віктор Грушецький.

Верхній замок - під «англійський» ключ...
Верхній замок - під «англійський» ключ...

...нижній - під сейфовий
...нижній - під сейфовий

Вхідні двері ТМ «MetrDOOR» сертифіковані згідно ДСТУ з межею протипоженої стійкості 60 хвилин від державної системи контролю якості УкрСЕПРО. Окрім цього, підприємство було сертифіковано за міжнародним стандартом системи управління якістю ISO:9001:2009.

Модельний ряд дверей у MetrDoor – безкінечний, однак для встановлення у новобудовах «Інвестора» обрали класичний і водночас дуже стильний варіант. Разом з тим, за індивідуальним замовленням можна встановити двері з фігурними МДФ накладками, які нині користуються великим попитом.

Зразки покриття дверей
Зразки покриття дверей

В той же час, менеджер з продажу будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк зауважила, що клієнти досить часто цікавляться якістю фурнітури і ступенем надійності замків.

«Завіси – італійського виробництва на підшипниках. А сама фурнітура – однієї з найвідоміших у світі фірм KALE. Також двері ТМ «MetrDOOR», які ми встановлювали у всіх новобудовах «Інвестора», оснащені вічком з кутом огляду 180˚ та мають регульовану зустрічну планку, яка полегшує регулювання дверей», – пояснив Віктор Грушецький.

 

Двері збирають  з найякіснішої фурнітури
Двері збирають з найякіснішої фурнітури

 

«Я завжди кажу, що краще 1 раз побачити, ніж 10 разів почути. Такі навчання дуже потрібні, адже коли до нас приходять покупці, то часто цікавляться не лише тим, якого типу двері встановлюють у квартирах, а й зважають на самого виробника, питають про фурнітуру, замки і рівень протизламності.

Виявляється – не все так просто з дверима, як нам здавалось раніше. Але віднині ми знаємо, що порадити нашим клієнтам. До речі, на всі двері ТМ «MetrDOOR», які встановлює «Інвестор» у своїх новобудовах, ми будемо надавати гарантійні листи», – розповідає менеджер з продажу «Інвестора» Ольга Яценюк.

На двері у новобудовах дають гарантію
На двері у новобудовах дають гарантію

За словами Віктора Грушецького, нині тривають роботи з встановленян та регулювання вхідних дверей у кількох під’їздах ЖК «Супернова» та ЖК «Юпітер», аби після завершення усіх ремонтно-будівельних робіт вони працювали, як годинниковий механізм.

Двері працюють, як годинниковий механізм
Двері працюють, як годинниковий механізм

У Луцьку ж якісні та гарні двері від місцевого виробника ПП «Метр на Метр» можна придбати у центральному офісі на пр. Перемоги, 24, або ж у павільйоні на території будівельного ринку «Шанс» (вул. Кравчука). Крім цього, двері їхнього виробництва активно реалізують у мережі супермаркетів «Епіцентр» та «Нова лінія».

 

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА 

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром