У Луцьку з'явився швидкий паспортний сервіс

26 Квітня 2018, 06:17
Новий паспортний сервіс у Луцьку 14653 Джерело: Паспортний сервіс
Новий паспортний сервіс у Луцьку

Оперативність, зручність та якість: у Луцьку запрацював новий Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс». Урочисте відкриття з розтинанням стрічки відбулось у перший день роботи центру – 25-го квітня, повідомляє телеканал Sfera-TV Lutsk.

Оновлений «Паспортний сервіс» замінив, колишній набагато менший за площею та кількістю можливостей, центр обслуговування громадян. Потужність нового центру – прийом 250 – 300 людей впродовж дня, коли спроможність старого центру сягала обслуговування 80 осіб за день.

Більше про переваги центру розповіла Юлія Станкевич – старший інспектор паспортного сервісу

Те, що поява нового центру зумовлена і територіальним положенням Волинської області зазначає Іван Войцешук - начальник Управління Державної міграційної служби України на Волині. Міграційна служба вивчала ситуацію та прийшла до висновку, що у порівнянні з іншими областями волиняни набагато частіше користуються послугами виготовлення паспортів та інших документів, пов’язаних з виїздом закордон.

Варто зазначити, що загальна площа центру – понад 300 квадратних метрів, всього у приміщенні діє шість робочих станцій для оформлення необхідних бланків та зняття біометричних даних.

Тож, тепер у лучани мають змогу оформити закордонний паспорт швидко та у комфортних умовах. Крім того, громадяни, що зареєстровані в Луцьку зможуть оформити в центрі свої перші внутрішні паспорти у формі ID-карток.

Читайте також: Керівник «Богдан Моторс» розповів про співпрацю з Луцькрадою

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром