Луцька школа №17: учні влаштували аукціон солодощів для збору коштів на лікування донечки відомого журналіста

25 Квітня 2018, 21:44
Новонароджена донечка відомого журналіста потребує допомоги на лікування 3258
Новонароджена донечка відомого журналіста потребує допомоги на лікування

Журналіст Віталій Голубєв розповів, що вперше з моменту народження донечки заплакав, коли побачив відео з благодійного аукціону солодощів на підтримку Іванки у луцькій школі №17.

Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні нашій донечці Іванці 15 днів. Сьогодні вперше за цей час я дозволив собі, аби на очах на мить з'явились сльози.

Я не дозволяв цього, коли донечку везли в операційну вперше і вдруге, виносили мені й казали: «Ну, поцілуйте, тату». Коли відразу після народження мені показали її ваду.

Коли побачив наголо побриту голівку перед операцією. Коли тримав у руках довжелезну трубку-шунт, що мала ввійти в її тіло.

Це були просто етапи складного шляху, просто завдання, які треба було вирішувати. Є ж завдання різного ступеню складності - десь на шальках терезів, приміром, підготовка статті, виступу чи книги, а десь - життя.

Я розчулився саме сьогодні. Коли побачив це відео. Благодійний аукціон солодощів на підтримку Іванки у луцькій школі №17», - йдеться у дописі.

Він також відзначив, що давно співпрацює з цією школою і дуже вдячний її директору, вчителям і учням.

«Попереду в Іванки ще довгий шлях - нинішнє лікування після операції в стінах лікарні (дякувати Богу й медикам, зараз мама вже може тримати донечку на руках і годувати її), подальша реабілітація... Але все це ми здолаємо з Божою і людською допомогою. З допомогою таких людей, як у загальноосвітній школі №17 міста Луцька. Наші молитви - за вас

А Іванка останніми днями стала частіше усміхатися», - додає журналіст.

Нагадаємо, що новонароджена донечка відомого журналіста, секретаря Національної спілки журналістів України Віталія Голубєва потребує коштів на лікування.

У маленької Іванки Голубєвої спинномозкова грижа і гідроцефалія головного мозку.

Батьки будуть вдячні за будь-яку фінансову допомогу, яку можна перерахувати на картку ПриватБанку 

№4149 4978 7311 8899

Пронина Ольга Юрьевна

https://www.facebook.com/groups/680624932094291/ 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром