«Арт-кафедра» запрошує на мистецьке суаре з тернопільським художником-модерністом

18 Березня 2016, 10:22
1697

«... Кожен митець відтворює  своє оточення, тому що таким  чином віддзеркалює світ, в  якому живе, на який до певної  міри впливає і який водночас  впливає і на самого митця.  Сюди ж належать також спроби  зрозуміти й віднайти свої  способи вираження власного  ставлення до навколишнього  світу.

…Моєю метою було вбудовувати власний світ у структуру  малюнку, утвореного трьома  стихіями - вогнем – це дим,  повітрям - це  кіптява та  органікою – це м’ясо,  розставляючи акценти формою  та кольором», – розповідає про всій творчий пошук відомий тернопільський художник Володимир Чорнобай.

24 березня особисто познайомитись із видатним модерністом сучасності зможуть гості галереї сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» за адресою вул. Карбишева, 1 у центрі культури та дозвілля «Адреналін Сіті» під час мистецького суаре, що пройде в рамках виставкового проекту «23+1: українські модерністи».

 Під час заходу гості галереї матимуть нагоду познайомитись з життєвим та творчим шляхом художника-модерніста Тернопільщини Володимира Чорнобая, а також ознайомитись з кращими зразками його робіт

Організатори суаре представлять глядачам сюжетний відеоряд про творчу діяльність художників.  Опісля презентації відбудеться  творчий діалог з художником, організаторами заходу та мистецтвознавцями. Свої запитання митцеві зможе поставити кожен учасник події.

Початок заходу о 17:00 год. Вхід вільний.

Довідка. Володимир Чорнобай народився 17 березня 1954 року у Тернополі. Закінчив Львівське училище прикладного і ужиткового мистецтва імені І.Труша та Львівський Інститут Прикладного та Ужиткового мистецтва. Член Національної Спілки Художників України. Серед нагород: Золота нагорода Першої виставки модернового мистецтва, Тернопіль 1996 рік, срібна медаль «Labor omnia vincit» Познань, Польща 2009. Лауреат обласної премії імені Михайла Бойчука 2002 року. З 1992 року провів близько тридцяти персональних виставок в Україні, Польщі, Німеччині. Учасник збірних виставок в Україні, Польщі, Румунії, Іспанії, Італії.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром