У Луцьку знову рекламують сайт-«наркобаригу»

25 Квітня 2018, 09:44
Небезпечна реклама, знайдена на території навчального закладу 2819
Небезпечна реклама, знайдена на території навчального закладу

В обласному центрі Волині знову з'явилась друкована реклама інтернет-ресурсу, на якому можна без проблем замовити собі синтетичні наркотики і психотропи, а також марихуану.

Про це у Facebook-спільноті «Наш Луцьк» повідомила Тетяна Лищук.

Лучанка повідомила, що діти перинесли з прогулянки «цікаві наклейки» – стікери з рекламою сайту, на якому можливо придбати наркотичні і психотропні речовини під гаслом «Проводь час весело!». Оголошення діти знайшли на території гаражного кооперативу у Луцьку.

Жінка висловила своє обурення і занепокоєність фактом наявності у місті такої реклами: адже, переконана вона, наслідки обов'язково будуть, оскільки багатьох підлітків цезацікавить, а сама процедура купівлв дуже проста – як замовити у мережі чай або каву.

У коментарях ще двоє лучанок повідомили, що знаходили ідентичні оголошення, одна – на дверях під'їзду, інша – на території навчального закладу.

Крім того, користувачі соцмережі зазначили, що цією проблемою мають займатися не лише правоохоронці, а й педагоги та психологи – діти повинні зрозуміти, до яких згубних наслідків може привести пживання наркотиків.

Нагадаємо, у середині лютого цього року реклама подібного інтернет-ресурсу вже з'являлась у Луцьку.

Стікер з гаражного кооперативу
Стікер з гаражного кооперативу

Це оголошення висіло поруч із домофоном
Це оголошення висіло поруч із домофоном

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром