Волі: рятувальники евакуювали відвідувачів і персонал нічного клубу

24 Квітня 2018, 15:36
Рятувальники вивели працівницю з «пожежі» 1885
Рятувальники вивели працівницю з «пожежі»

Усі рятувальники обласного центру взяли участь у ліквідації умовної пожежі та евакуації людей з будівлі зі складним плануванням у центрі Луцька.

Про це повідомила прес-служба «надзвичайників» на сайті УДСНС.

У вівторок, 24 квітня, на проспекті Волі у Луцьку у торгово-розважальному центрі «Гранд-Волинь» відбулися навчання, в яких взяли участь усі пожежно-рятувальні підрозділи Луцького гарнізону. 

За легендою, пожежа виникла на п'ятому поверсі 8-поверхової будівлі у приміщенні нічного клубу, під час якої одна людина отримала травми і не змогла самостійно покинути приміщення.

Адміністрація закладу і охоронці відпрацювали першочергові дії з евакуації людей і подолання вогню за допомогою первинних засобів, зокрема, вогнегасників.

Ліквідацією умовної пожежі, евакуацією та порятунком людей з приміщень займались бійці п'яти ланок газодимозахисної служби. Для того, аби дістатися до важкодоступних місць і надати допомогу потерпілим рятувальники скористались автодрабиною та колінчастим підйомником.

В цілому навчання пройшли успішно, зокрема, керівник Управління ДСНС у Волинській області полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий висловив сподівання, що у разі винекнення реальної загрози пожежно-рятувальні підрозділи діятимуть так само чітко.

Читайте також: Центр: жінку з дитиною евакуювали через вікно

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром