Центр: для клієнтів ЦНАПу просять облаштувати туалети

23 Квітня 2018, 16:11
Звичка - друга натура 2272
Звичка - друга натура

Лучанка поскаржилась на відвідувачів Центру надання адмінпослуг – мовляв, вони влаштували собі імпровізовані «туалети» у під'їздах прилеглих будинків та біля них.

На неохайних відвідувачів ЦНАПу на сайті «Відкрите місто» поскаржилась у понеділок, 23 квітня, Юлія Луцька.

За словами лучанки, поруч із будівлею ЦНАПу, що на вулиці Лесі Українки у Луцьку, щодня, близько п'ятої години ранку, збирається натовп людей – волиняни хочуть отримати паспорти нового зразку. При цьому, оскільки як будівля Ценру, так і прилеглі до неї заклади громадського харчування, у цю пору ще зачинені, громадяни справляють свої природні потреби у під'їздах будинків, що розташовані поруч, або біля них. Авторка допису зазначила, що мова йде про будинки, розташовані на вулицях Лесі Українки. Гаврилюка та П'ятнична Гірка.

Тож лучанка звернулась до відповідних комунальних служб з проханням встановити біля ЦНАПу біотуалети або знайти інший спосіб вирішити згадану проблему: головне, аби клієнти Центру могли ходити в туалет «цивілізовано». Адже, зазначила вона, таблички, що забороняють вигул собак, не заважають людям влаштовувати собі «вбиральню» просто неба у центрі Луцька.

Читайте також: «Якщо приспічить, то в кущі»: де справляють нужду лучани у центрі міста

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром