Кавери та авторські хіти: як у Луцьку запалювали B&B Project

21 Квітня 2018, 15:41
B&B Project 3177
B&B Project

Попри те, що колектив називається B&B, окрім баяна і бандури на сцені РЦ «Промінь» розмістилися ще й ударна установка та контрабас. 

Молодий інструментальний гурт розважав мешканців обласного центру Волині у вечір п'ятниці, 20 квітня. Послухати виконавців прийшли кілька сотень відвідувачів. 

Баян
Баян

Контрабас
Контрабас

У напівтемне приміщення зайшли спочатку ударник, згодом – контрабасист, і вже тільки після них під бурливі оплески зали баяніст та бандуристка. Троє хлопців одягнені у все чорне. Дівчина – у вільній білій сукні. Вечір розпочали ліричними композиціями. Через доволі спокійний початок концерту, «розкачувати» луцьку пуліку довелося довго. Однак, вже друга частина виступу пройшла дуже динамічно та енергійно. Виконавці зіграли кілька каверів на світові хіти, серед яких лучани найбільше вподобали «Despacito», а також виконали саундтреки до популярних серіалів «Шерлок»  та «Гра Престолів».

Баян і бандура мають неперевершене звучання
Баян і бандура мають неперевершене звучання

1
Слухачі не хотіли відпускати колектив
Слухачі не хотіли відпускати колектив

Лучани дуже вподобали виступ
Лучани дуже вподобали виступ

Слухачі не хотіли відпускати музикантів зі сцени, а ті пообіцяли повернутися до Луцька і навіть зробили святкове селфі.

ФОТО – Юлії ФІЛІРОВСЬКОЇ

Читайте також: У Луцьку зазвучать хіти з найвідоміших фільмів, коміксів та ігор.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024